Project omschrijving

JOBMAN

Jobman ontwikkeld en produceert werkkleding met een eigentijds design. De kleding is altijd van zeer hoge kwaliteit voor professionals in elke branche.

JOBMAN

Ons doel is m professionals te voorzien van kleding die voldoet aan al hun verwachtingen op het gebied van functionaliteit, prestatie en bescherming. Zonder in te leveren op comfort en praktisch gebruik. Onze missie is om al onze klanten tevreden te stellen en te zorgen dat ze met trots dagelijks JOBMAN Workwear dragen.

De collectie van JOBMAN is opgebouwd op basis van een lagen systeem. De laag direct op de huid heeft een vocht afvoerende werking om u comfortabel en droog te houden. De volgende laag is luchtdoorlatend en gemaakt van licht materiaal met een goed warmte isolerend vermogen. De buitenste laag biedt bescherming tegen weersinvloeden terwijl het ademend genoeg is om overtollig vocht af te voeren.

Bij hoge temperaturen is het een vereiste om gedurende de dag aangenaam koel te blijven, maar wel met voldoende bescherming. JOBMAN-zomer werkkleding is gemaakt van dunne, maar toch slijtvaste materialen die ademen, gemakkelijk te wassen en snel droog zijn.

JOBMAN Workwear biedt comfortabele bescherming tijdens alle omstandigheden.

WAAROM JOBMAN-BEDRIJFSKLEDNG?

  • Hoog raagcomfort

  • Vele functionele details

  • Ondersteunt duurzaamheid

  • Vele Verschillende maten

  • Vele modellen zowel voor heren als dames

  • Alles is getest door professionals

JOBMAN TECHNICAL

Collectie Technical is bedoeld voor professionals die gereedschap dragen tijdens hun werk en daarbij bescherming nodig hebben. Voor beroepen waarbij zowel binnen als buiten gewerkt wordt, hand- en elektrisch gereedschap nodig is en waarbij vuil een alledaagse uitdaging is. De technische werkkleding biedt bescherming en veel slimme oplossingen waarmee alles wat nodig is meegedragen kan worden. De materialen en de pasvorm zorgen voor een optimaal comfort en gevoel van vrijheid bij het bewegen.

AFSPRAAK MAKEN
JOBMAN WERKKLEDING

STYLE BEDRIJFSKLEDING

NAAR IETS OPZOEK?

OFFERTE AANVRAGEN